Riikka Karjalainen

Karjalainen kuva
52
42-vuotiasTalouspäällikkö (arvo riippuu päivästä)Merkonomi, BA of Hotel, Restaurant & Tourism Management

Ammatti / Arvo

Talouspäällikkö (arvo riippuu päivästä)

Koulutus

Merkonomi, BA of Hotel, Restaurant & Tourism Management

Ikä

42

Asiantuntemus

Talous, kiinteistöt

Harrastukset

Liikunta, luonto, pihastelu, puuhastelu ja erilaiset projektit

Tavoitteet kunnan kehittämisessä

Seuraavalla valtuustokaudella keskittyisin yhteistyössä muiden kanssa näihin konkreettisiin asioihin:

  1. Kiinteistöjen kunto, käyttö ja arvon säilyttäminen. Pitkän aikavälin huoltosuunnitelmien noudattaminen ja jatkuva ylläpito. Tyhjäksi jääneiden ja jäävien kiinteistöjen uusiokäyttö. Yhtenäiskoulun 2vaiheen loppuun vieminen.
  2. Luonto ja lähiliikunnan näkyvyys. Reittien kehittäminen. Näkyvyys ja markkinointi myös kunnan ulkopuolella. Jo osin toteutuneiden liikuntahalliprojektin ja urheilukentän remontin loppuun vieminen.
  3. Talous tasapainoon pitkäjänteisellä suunnittelulla ilman lyhytnäköisiä ja harkitsemattomia toimia. Pitkän alasajon jälkeinen toimintojen sekä palveluiden uudelleen käynnistäminen samoin kuin, jopa odotettua suuremmat, rakennuskannan välttämättömät uudistamistarpeet ovat vaatineet huomattavaa investointia ja taloudellista panostusta. Tämä panostus on jo nyt tuottanut tulosta. Tietoisesti olemme rakentaneet perustaa kasvavalle hyvinvoinnille ja tulevaisuudelle.
  4. Asuntojen uustuotanto. Kunnassa yleisesti myyntiin tuleva kiinteistökanta vaatii osittain laajoja remontteja ja ostajalle taloudellista taakkaa. Uustuotantoa ei ole lainkaan. Hyväkuntoisia vanhoja ja myös uusia ja samalla oikein hinnoiteltuja kiinteistöjä tarvitaan uusien asukkaiden saamiseksi. Palveluihin ja perustarpeisiin on jo satsattu. Kuntaan tarvitaan pikaisella tahdilla myös vanhemmille kuntalaisille sopivia ja turvallisia asumismuotoja palveluiden lähelle.