Tuija Pelli

Pelli kuva
60
58-vuotiasassistentti, graafinen suunnittelija

Luottamustoimet

  • Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsen
  • Tiedotus- ja markkinointitoimikunnan jäsen
  • Kulttuurisuunnitelman laadintatyöryhmän jäsen

Ammatti / Arvo

assistentti, graafinen suunnittelija, ent. yrittäjä

Ikä

58

Asiantuntemus

kulttuuri, printtimedia, historia, kirjallisuus

Harrastukset

teatteri, impro, kirjallisuus, luontoretkeily, historia, ystävät, museo, scifi, eläimet, luonto, vapaaehtoishommat, rockrock, jne

Tavoitteet kunnan kehittämisessä

Osallistavan budjetoinnin kehittäminen, tuodaan päätöksenteko lähemmäs kuntalaisia.

Matalan kynnyksen lähiliikunnan tärkeyttä ei voi koskaan korostaa tarpeeksi. Nautitaan ja iloitaan luonnossa käyskentelystä, kuntosalista ja uimisesta. Helppoja toteuttaa ovat vaikkapa Huovilan puiston isoimpien polkujen auraus lumesta ja koirille uimarannan rakentaminen Valkjärvelle. Myös polkuverkoston ja käyntikohteiden kartoitus olisi suositeltavaa.

Luonto on kaiken elämän perusta, sitä on kohdeltava hyvin ja kunniotettavasti. Kärkölän luonto on kaunis ja arvokas, säilytetään se tuleville polville.

Kulttuuri on tärkeää ja iloa tuottavaa. Kulttuuritoiminta vaikuttaa suoraan ja positiivisesti fyysiseen terveyteen sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Kulttuurin eri osa-alueet antavat elämälle sisältöä ja mielekkyyttä sekä luovat uusia oivalluksia. Kärkölän tulisi ottaa kulttuurin eri osa-alueet mukaan toimintaansa entistä enemmän. Bändikämpät, harjoitus- ja puvustotilat teatterille, näyttelytilat, kirjallisuusillat, luentoja jne.

Lähetä ehdokkaalle viesti

Tutustu ehdokkaaseen paremmin esittämällä hänelle kysymys, voit käyttää lomaketta myös tuen osoittamiseen. Tuija vastaa sinulle pian. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viestin vähimmäispituus on 20 merkkiä