Miia Salminen

Salminen kuva
63
46-vuotiasKoulutettu hieroja

Ammatti / Arvo

Koulutettu hieroja

Ikä

46

Asiantuntemus

Markkinointi (Markkinointialan tutkinto), talous (Kirjanpitäjän tutkinto), terveydenhuolto (alan koulutus).

Harrastukset

Hevoset ja ratsastus, moottoripyörät, puutarhanhoito, taide, keramiikka, käsityöt, kirjallisuus.

Tavoitteet kunnan kehittämisessä

  • Toivon vaikuttamista ja vahvoja panoksia sekä ehkäisevään että akuuttiin päihdetyöhön. Kärkölä on antanut päihdetyön järjestämisvastuun PH Hykylle muun sote-työn mukana, mutta vaikuttamisen ja kehittämisen keinoja on monia - yhteistyössä Hykyn kanssa.
  • Kunnan markkinoinnissa on otettu askelia oikeaan suuntaan viime vuosien aikana, ja toivon voivani olla mukana vahvistamassa tätä suuntaa.
  • Tärkeimpänä tavoitteena pidän yleisen perihämäläisen "miksi ei" -ajattelumallin jalostamista innovatiiviseksi "miksi kyllä" -ajatteluksi :) Kärkölä on hyvä, kaunis, turvallinen paikka olla ja elää, yhdessä ja yhteistyössä me kaikki kärköläläiset voimme jalostaa ja hioa tästä timantista vieläkin upeamman. Kuluvalla valtuustokaudella on tehty hartiavoimin hommia: raskaita, pakollisia suuria investointeja ja luotu vakaa pohja kirkkaalle tulevaisuudelle. Nyt pidän tärkeänä jatkaa huolellista, kuntastrategian mukaista kehityslinjaa eteenpäin, ja olla sortumatta hätäisiin ja harkitsemattomiin ratkaisuihin.